Om RG

Rødovre Gymnasium var den første gymnasieskole på Vestegnen og var oprindeligt både mellemskole, realskole og gymnasium. I en periode havde vi 2-årigt HF-kursus, men i dag har vi udelukkende STX-elever. Skolen er bygget i 1957, og er indenfor de sidste 10 år blevet udbygget med et stort nyt studiecenter, åbne arbejdsrum og studiemiljøer til eleverne. De naturvidenskabelige fag har fået nye faciliteter, og vi har bygget et lille ”grønt hus” med klimastation midt i vores skolegård. Vores nye idrætshal blev indviet i 2014.

RG har altid haft stor elevsøgning og er nu oppe på 10 spor. Det betyder, at knap 800 unge mellem 15 og 20 år har deres daglige gang her sammen med ca. 90 lærere og øvrigt personale. Selvom vi er så mange, er her god plads. Gymnasiet er stort, bygget i et plan og omgivet af boldbaner og beplantning. Vi har en stor skolegård med borde og bænke. Her kan du også få dig et spil bordtennis på vores udendørs PingOut-bord eller sidde og snakke og lave lektier. I kælderen har vi øvelokale til vores musikinteresserede elever, og i vores aula har vi scene, lys og lydanlæg, som bliver benyttet til fællesarrangementer og til den årlige musical. I ”de bløde”, som er elevernes hyggerum, har vi bordfodbold og sofaer. Her er altid godt besøgt i fritimer og pauser. Lige udenfor kantinen ligger vores hyggelige gårdhave med ænder, dam og græsplæne.

RG ligger kun to minutter fra Rødovre Station, så det er nemt at komme i skole med bus eller tog. Det, vi er allermest glade for, er den gode tone imellem eleverne og imellem de ansatte og elever. Vi er stolte af at være et sted, hvor elever og de ansatte kan lide at være, og hvor der er plads til alle. Vi lægger stor vægt på demokrati og medbestemmelse. Det er vigtigt for os, at både elever og ansatte arbejder sammen om at skabe det bedst mulige studiemiljø.

Læs mere om skolelivet på RG