Skolelivet på RG

Rødovre Gymnasium har gode traditioner for høj faglighed og et inspirerende socialt liv. Det er vigtigt for os, at der er plads til alle, og vi er stolte over, at tonen og fællesskabet mellem eleverne indbyrdes og mellem elever og ansatte er præget af tolerance, respekt og åbenhed. Vi tror på, at et velfungerende socialt miljø, gode venner og behagelige fysiske rammer er et godt udgangspunktet for læring. Med nye studiecentre, gode faglokaler og frivillige eftermiddags- og aftenaktiviteter tilbyder vi et dynamisk studie- og ungdomsmiljø.

Vi tilbyder forskellige typer af vejledning for at støtte dig i gennemførelsen af din gymnasiale uddannelse, og med talentudvikling giver vi mulighed for, at du kan dyrke og udvikle dine faglige interesser og talenter.

Gennem elevråd og andre elevudvalg har du direkte mulighed for at påvirke skolen og se nogle af dine ideer blive til virkelighed.

 

Jeg var meget alene i folkeskolen, og jeg frygtede at gymnasiet ville blive det samme – tre nye år med ensomhed. Jeg havde aldrig set eller hørt om RG, men jeg valgte det i håb om et mirakel, som gik i opfyldelse.

Jeg fortryder ikke et sekund mit valg. På RG kan jeg føle mig hjemme. Dagene er aldrig ens, undervisningen er god og lærerne flinke. Sammenholdet på skolen er dejligt, og festerne lyder til at være gode.

Zeineb 1.G

Rødovre Gymnasium har helt klart været det rette valg for mig. Ikke nok med at jeg har fået en langt større omgangskreds og utrolig mange gode venner, så har jeg også rykket mig meget på det faglige område.

Grunden til, at jeg valgte RG, var blandt andet fordi skolen havde lige præcis den linje, jeg søgte, og at jeg kun har hørt godt om skolen. Og jeg kan helt klart bekræfte, at det er en fantastisk skole, hvor der er plads til alle, og udover det er der et godt fællesskab.

Agnes 2.G